Veeringzoom 84, 1541 SE Koog aan de Zaan

+31 (0) 75 6353830 info@eb.nl

Pechka, nieuw Nederlands concept.

EB feliciteert het trendy Pechka in Tilburg met het openen van haar deuren. 12 januari 2015 is dit conceptrestaurant van start gegaan en introduceert Pechka (Russisch voor oven) haar gasten met bijzondere wereldse aardappelgerechten. Om de gastronomische service te ondersteunen werkt Pechka met het EBpos afrekensysteem.

Op 2 februari houdt Pechka een grootse, officiële opening, waarbij gasten kennis kunnen maken met sprookje van Pechka, die van de rebelse antiheld, genaamd Emelya. Hij reist de wereld over in dienst van Tsaar Peter. Hij neemt recepten en ingrediënten vanuit allerlei regio’s mee naar zijn geboorteplaats Pechkos in het Russische Tsarenrijk. Hier verfijnt hij de recepten samen met zijn grootmoeder om ze vervolgens in een gepofte aardappel uit de pechka te serveren. In Tilburg brengt Pechka dit sprookje tot leven.

EBpos is het innovatieve afrekensysteem dat de efficiency van dit toprestaurant stimuleert. EB werkt samen met DTO-support om constante, betrouwbare service van het systeem te garanderen. En, er zit meer innovatie achter het concept van Pechka; aardappelgroothandel Jansen-Dongen B.V. heeft in samenwerking met leerlingen van De Rooi Pannen, Tilburg University en NHTV University of Applied Sciences, grondig onderzoek verricht om het concept aan te laten sluiten op de behoeften van de hedendaagse consument, die in een verzadigde, snel veranderende en globale markt op zoek is naar ontspanning en beleving.

Pechka; Professor de Moorplein 283 in Tilburg