Veeringzoom 84, 1541 SE Koog aan de Zaan

+31 (0) 75 6353830 info@eb.nl

Weeg module

ALLE FUNCTIES VOOR DE COFFEESHOP

 

EBpos heeft een speciaal ontwikkelde uitbreiding voor coffeeshops. EBpos wordt in veel coffeeshops gebruikt, omdat het volledig is toegerust op de specifieke wensen voor coffeeshops. Zo is er een directe koppeling tussen het kassasysteem en de weegschaal. Voor deze koppeling heeft de software een speciaal certificaat van het NMi. Door de directe koppeling tussen de weegschaal en het systeem wordt ook de voorraad tot 0,01 gram precies bijgehouden.

Voor de coffeeshophouder is de actuele voorraad cannabis belangrijk voor de coffeeshop. EBpos registreert de actuele voorraad en dit kunt u vervolgens op ieder moment op uw smartphone (iPhone, Android, BlackBerry) bekijken. Natuurlijk kunt u dit ook op afstand op een computer bijhouden.

 

De voorraad is altijd snel actueel doordat u binnenkomende voorraad ingeeft of met behulp van een barcode kunt inscannen. Deze barcodes zijn ook zelf te printen, waardoor u volledig grip heeft op de voorraad. Vervolgens is de voorraad ook snel te controleren, omdat het tarra gewicht (gewicht van de voorraadbakken en zakjes) in het systeem kunnen worden ingevoerd.

 

Als u ervoor kiest om kwantumkorting of staffelkorting te geven (lagere prijs bij grotere afname) dan is dit per product in EBpos te registreren. Hierdoor is de prijs altijd correct berekend en is de voorraad geregistreerd. Daarnaast houdt het kassasysteem rekening met de maximale toegestane verkoop van 5 gram cannabis per klant. Wanneer de totale bestelling over de 5 gram dreigt te gaan, geeft EBpos automatisch een waarschuwing.

Wilt u ervaren hoe EBpos uw zaken snel en betrouwbaar ondersteunt? Download dan een gratis demo. Ervaar 100 dagen lang hoe EBpos u weer laat toekomen aan echt ondernemen. Voor meer informatie kunt u ook hier de EBpos brochure en hier de folder downloaden.