Veeringzoom 84, 1541 SE Koog aan de Zaan

+31 (0) 75 6353830 info@eb.nl

EBorder

Elo touch3Mobiel uw klanten helpen via iPod

Met EBorder kunt u draadloos bestellen, tafels overboeken, afrekenen en dit alles via uw iPhone, iPod of iPad. Bedienen in een grotere zaak of op het terras was nog nooit zo gemakkelijk. Door een snelle verbinding naar het kassasysteem EBpos kunt u zeer efficiënt werken en gaat er nooit een bestelling verloren. Laat verkeerde bestellingen en rekenfouten tot het verleden behoren met EBorder.

Het product helpt u en uw personeel om snel en gemakkelijk uw gasten van dienst te zijn. Doordat EBorder aansluit op het kassasysteem, kan uw personeel zeer professioneel uw gasten helpen bij de bestellingen. Het gehele assortiment is inzichtelijk op de iPod/ipad. Dat is voor uw gasten een positieve ervaring in uw onderneming. Direct na het opnemen van de bestelling wordt de order afgedrukt op de buffet- of keukenprinters. Hierdoor bent u in staat om ook bij grote drukte zeer efficiënt te werken. U kunt achtereenvolgend orders opnemen van verschillende tafels waardoor er een efficiëntere routing langs uw gasten ontstaat. Ook het afrekenen kan middels EBorder waardoor er geen filevorming bij de kassa ontstaat. Wanneer u een bestelling opneemt bij de klant, hoeft deze niet vervolgens opnieuw ingegeven te worden in het kassasysteem. Tegelijkertijd komt de bestelling aan bij de bar of in de keuken, waar deze direct kan worden klaargezet.

Veilige software en toch betaalbaar

EBorder is te downloaden naar de iPod of iPhone via de iTunes store van Apple. Het programma is via deze weg ook veilig te updaten, zodat u altijd de laatste versie heeft. Op dit moment is de meest recente versie te downloaden onder de naam EBorderHD. Door gebruik te maken van Apple apparaten is EBorder een voordeel voor uw portemonnee. U hoeft namelijk geen dure horeca bestelunits aan te schaffen. Omdat EBorder draait op een iPod of iPhone kunt u deze zelf inkopen tegen de meest concurrerende prijs. Zo hoeft u nooit zonder bestelunit te zitten wanneer deze onverhoopt toch kapot gaat.

Betrouwbaar systeem

EBorder is uitermate geschikt voor het opnemen van bestellingen binnen in de zaak en op het terras. Door de sterke, draadloze verbinding blijft u bijna altijd binnen het bereik van het kassasysteem. Een volledig opgeladen iPhone of iPod heeft een lange batterijduur en kan daardoor de hele dag worden gebruikt. EBorder is ontwikkeld als draadloze aanvulling op het  EBpos kassasysteem. Doordat de systemen automatisch synchroniseren kunt u met enkele simpele handelingen direct aan de slag met EBorder. Producten, prijzen en kelners worden direct gesynchroniseerd met de iPod/iPad wanneer deze aangepast zijn in EBpos.

Bestellen

Bestellen via EBorder is zeer gemakkelijk. Na de eerste synchronisatie met EBpos kunt u direct aan de slag met EBorder. Het bestellen via EBorder gaat in drie simpele stappen:

  • Kies de gewenste tafel of barkruk
  • Voeg producten toe aan bestelling
  • Verzend de bestelling en reken eventueel direct, contant af

Nadat u de bestelling heeft verzonden, wordt de bestelbon direct geprint in de keuken of aan de bar. Met deze drie korte stappen kunt u uw gasten snel van dienst zijn en behoren verkeerde bestellingen en rekenfouten tot het verleden. Als horeca-ondernemer weet u als geen ander hoe belangrijk dit is.

Volledige bestellingen

Wanneer u een menu serveert met daarop gekoppelde producten zoals: biefstuk met saus naar keuze, of een gerecht met keuze uit gebakken aardappeltjes of frites wordt dit automatisch gevraagd op de EBorder handheld en meegezonden met de bestelling. Ook is het mogelijk om een alternatieve mededeling aan de keuken mee te geven. U voert in de iPod/iPad een korte tekst in voor de keuken.

In het geval u op een beurs of warenmarkt dingen 1-op-1 verkoopt en individuele transacties doet, is het ook mogelijk om pas aan het einde van de dag alle bestellingen te synchroniseren. EBorder slaat in dat geval alle bestellingen op.

Vaste gasten

Wanneer u beschikt over een aantal vaste gasten, kunt u voor deze mensen ook bestellen via EBorder. De gastenbon is zichtbaar in EBorder en daarop kunt u bijbestellen, afrekenen of splitsen.

Tafeloptie

Wanneer u met tafels werkt, kunt u verschillende opties gebruiken die in EBorder zitten. De mogelijkheden die u binnen EBorder heeft qua tafelopties zijn

  • Bestellen
  • Bon printen
  • Afrekenen
  • Overboeken
  • Splitsen en afrekenen
  • Splitsen en overboeken

Ook heeft u de mogelijkheid om nog artikelmutaties te doen wanneer u in het tafeloptiesscherm zit. Om een voorbeeld te noemen: een klant zit bij u op het terras en heeft een biertje besteld. Nu staat hij op het punt om weg te gaan en zegt hij, nog één biertje en de rekening alstublieft. Dan hoeft uw kelner niet een nieuwe bestelling te doen, maar kan dit via het plusje in het tafeloptiesscherm.

Zeer flexibel

Soms wil een klantengroep de rekening delen. Via de functie ‘Splitsen en afrekenen’ heeft u de mogelijkheid om de totale bestelling op een tafel te splitsen in verschillende delen. Per afrekenende klant kunt u de geconsumeerde producten splitsen. Wanneer een tafel in het geheel is afgerekend, komt u weer terug in het hoofdmenu.

Wanneer uw klant uit een groep bestaat die gespreid wil betalen en een deel die aan een andere tafel willen gaan zitten, is de functie ‘Splitsen en overboeken’ uitermate geschikt.

Uitproberen

Wilt u zelf op uw iPhone of iPod touch uitproberen hoe EBorder voor u kan werken, download EBorder2 dan gratis uit de iTunes store.

Handleiding

HandleidingKlik op de afbeelding voor het downloaden van de EBorder handleiding.