Veeringzoom 84, 1541 SE Koog aan de Zaan

+31 (0) 75 6353830 info@eb.nl

EBpos

scherm-ipodService gerichte kassasystemen

Als ondernemer weet u dat service voorop staat in de horeca. EB levert al meer dan 25 jaar top service aan horecaondernemers met een lijn snelle en betrouwbare kassasystemen. EBpos is voor de horeca het meest volledige kassasysteem, onder andere door de automatische koppeling met voorraadbeheer, tap-systemen, betaalautomaten en iPods voor draadloos bestellen. Daarnaast heeft EBpos een certificaat van het ijkwezen (NMi) om weegschalen aan het kassasysteem te koppelen. Met EBpos in uw onderneming heeft u actueel zicht op een belangrijk deel van uw bedrijfsvoering en bent u in staat om de omzet te beschermen tegen fraude.

Horeca-kassasystemen voor groot en klein

EBpos is door jarenlange ervaring ontwikkeld tot hét horeca kassasysteem dat volledige service biedt aan grote en kleine ondernemingen. Zo voorziet EBpos in de horeca-automatisering van stadions, concerthallen en discotheken, maar ook van cafés, restaurants en coffeeshops. De basis voor al deze ondernemers is de EBpos software. Deze draait op de meeste, gangbare hardware en is uit te breiden met software of hardware die past bij de specifieke eisen voor uw onderneming.

Het kassasysteem EBpos draait op iedere Windows computer en maakt voor gemakkelijke bediening gebruik van een touchscreen. Het programma start snel op en opent in een overzichtelijk startscherm, waarna gelijk kan worden besteld of omzetgegevens bekeken kunnen worden. Uiteraard kunnen met pasjes, kelnersleutels of wachtwoorden de rechten van ieder personeelslid worden begrensd, zodat uw omzetgegevens altijd veilig zijn.

EBpos stelt u in staat om snel te bestellen, op een logische en overzichtelijke manier. U maakt de bestelschermen gemakkelijk zelf aan en u kunt deze snel aanpassen naar wens. Uw personeel zal versteld staan van het gemak waarmee ze het kassasysteem kunnen bedienen. Maar u hoeft ook uw gasten nooit ‘nee’ te verkopen, omdat het systeem klantgericht is ontwikkeld. Zo kunt u met gemak rekeningen splitsen, tafels overboeken, stamgasten een rekening op naam geven maar ook korting op een product of korting op de gehele rekening geven, bijvoorbeeld voor eigen personeel. En gaat er een keer een dienblad om of geeft u een rondje van het huis? Dan boekt u dit met gemak in met EBpos.

“EBpos neemt het werk uit handen, waardoor u weer met uw gasten bezig kan zijn”

U houdt met EBpos altijd overzicht op de zaak. Het kassasysteem kan een volledige plattegrond van uw zaak weergeven, waarop u de bezetting van tafels en barkrukken kunt overzien.

Naast de actuele bezetting van uw zaak heeft u ook altijd toegang tot uw omzetcijfers en voorraadgegevens. De voorraad kan nauwkeurig worden bijgehouden en geeft automatisch besteladvies wanneer de voorraden dreigen op te raken. Van de omzetgegevens is eenvoudig een overzichtelijke grafiek te maken over de afgelopen periode. Uiteraard is de dagomzet ook snel voorhanden. Daarnaast kunt u met één druk op de knop beschikken over de historische omzetgegevens. Maar ook omzet per uur, omzet per betaalwijze, dagmutaties, het aantal klanten en annuleringen.

Volledig geïntegreerd

EBpos biedt u ook de mogelijkheid om de gegevens van meerdere afrekenlocaties in de zaak of van andere filialen te bekijken. Dit is handig om bijvoorbeeld verkooptargets bij te houden. De omzetgegevens zijn zelfs per medewerker te specificeren.

Of u nu een enkel kassasysteem nodig heeft of met meer dan 60 bestelpunten in een netwerk draait, EBpos garandeert een betrouwbaar resultaat. EBpos is goed te koppelen aan tapdosering, draadloze handhelds en andere randapparatuur. U kunt op afstand, bijvoorbeeld via de backoffice, bij al uw gegevens.

Uw gegevens zijn van grote waarde. Daarom zijn alle kassafuncties apart te beveiligen. Zo kunt u zelf instellen wie toegang heeft tot omzetgegevens en bewerkingen in het kassasysteem kan maken. Daarnaast is EBpos erkende software en voldoet het aan de bewaarplicht van de belastingdienst.

Voor EBpos is taal geen barrière. Het kassasysteem wordt standaard geleverd met de taalopties: Nederlands en Engels.

Service gericht ondernemen

Op het systeem zit ook 7 dagen per week service en onderhoud van Electronic Brains. Wij kunnen uw vragen snel beantwoorden via de telefonische ondersteuning en eventueel op afstand inloggen in het kassasysteem om technische hulp te bieden. Wanneer u een programma-update aanschaft, kunnen wij deze ook op afstand installeren en desgewenst kunnen wij mutaties in uw productbestand op afstand doorvoeren.

De EBpos software draait op alle Windows computers en de meest voorkomende randapparatuur voor kassasystemen kan op EBpos worden aangesloten. Als u reeds in het bezit bent van een computerkassa kunt u dus met gemak overschakelen naar EBpos. Tegelijkertijd bent u niet gebonden aan één leverancier voor de bijpassende hardware (computer, printer of bestelkastjes), zodat u altijd zelf de prijzen kunt vergelijken en tegen de meest concurrerende prijs kunt inkopen.

EBpos werkt ook volledig geïntegreerd met de andere software van Electronic Brains, zoals ‘EBorder’ voor draadloos bestellen en ‘EBtap’, de software voor tapautomatisering. Met EBorder als uitbreiding op het kassasysteem kunt u draadloos bestellingen opnemen in uw zaak en op uw terras. EBorder draait op de iPod en iPad van Apple, waardoor het groot bedieningsgemak kent en relatief lage aanschafkosten in vergelijking met andere aanbieders.

Daarnaast is de vormgeving van het programma aan te passen aan de stijl van uw gelegenheid, waardoor het kassasysteem altijd past binnen uw zaak. EBpos is te koppelen aan diverse hardware en toepassingen.

Lees meer over EBpos: beschrijving , informatie , folder .

Of download het programma inclusief de documentatie.

U kunt 100 dagen zonder beperkingen gebruik maken van EBpos.

Download EBpos