Veeringzoom 84, 1541 SE Koog aan de Zaan

+31 (0) 75 6353830 info@eb.nl

Nieuwe telg in de Bulldog familie ‘Port 26’ opent met EBpos

De Bulldog is misschien wel de bekendste keten van Coffee shops in de wereld en heeft er in Amsterdam een nieuwe telg bij. Electronic Brains heeft vele jaren kassasystemen geleverd aan de Bulldog en is nu door ‘Port 26’, de nieuwste locatie van de Bulldog, verkozen tot leverancier. Het EBpos kassasysteem voorziet deze nieuwe (april 2016), prachtige locatie van een high-end oplossing voor de verkoop en het voorraadbeheer van cannabis en de service, uitgifte en betaling van consumpties.

Port 26 biedt haar gasten een goed bereikbare locatie in de Amsterdamse haven. Naast een uitgebreide shop biedt de locatie ook een zeer prettige lounge omgeving en een ruime buitenpatio waar gasten kunnen genieten van rookwaren en een drankje. Bovendien serveert Port 26 heerlijke kipgerechten van hun nieuwe ‘Chicken BC’ formule.

Port 26 maakt met EBpos gebruik van de vele functies die speciaal zijn ontwikkeld voor coffee shops, waaronder uitgebreide mogelijkheden om verkoopwaren zeer precies af te wegen en te verkopen met een integraal systeem dat ook de voorraden perfect bijhoudt. Electronic Brains is er trots op om leverancier te zijn meer dan 200 coffee shop locaties in Nederland en in de VS. Mocht u ook interesse hebben in een kassasysteem dat betrouwbaar, snel en veilig uw partner achter de counter is, neem dan contact met ons op; info@eb.nl of bel naar 075-6353830

Bulldog Port 26, Coenhavenweg 26 te Amsterdam