Veeringzoom 84, 1541 SE Koog aan de Zaan

+31 (0) 75 6353830 info@eb.nl

EBpos is kassa systeem van shots kampioen Chupitos

Chupitos is de winnaar van de Nightlife Awards 2016 met hun revolutionaire shots concept waarmee het serveren van een ‘shotje’ tot een kunst wordt verheven. De ‘Flatliner’, ‘Napoleon’ en ‘Gas Chamber’ zijn een kleine greep uit de selectie van 150 unieke shots die op bijzondere wijze worden geserveerd. Het instituut van de shotjes heeft 4 locaties, in Amsterdam (2010), Groningen (2011), Utrecht (2014) en Tilburg (2016) en maakt voor hun flitsend goede service gebruik van EBpos als point of sales/kassa systeem.

Het maken van perfecte shots is precisie werk en het uitserveren van een vlammende teug van de heerlijkste destillaten vraagt alle aandacht. Met EBpos kunnen de bar tenders van Chupitos zich volledig richten op hun kunsten en zorgeloos de bestellingen van hun gasten invoeren in het bestelsysteem. EBpos vergemakkelijkt bestellen, afrekennen, splitsen van rekeningen en muteren van tafels en is daarom de ideale partner van het personeel.

Electronic Brains feliciteert eigenaar Nir Kroonenberg en zijn teams met de Nightlife Award 2016 in de categorie Cocktail/Shots bar en hoopt dat de succesvolle formule in de toekomst verder uitgebreid kan worden door het land.

Zelf een ‘Purple Rain’ of ‘Ratlle Snake’ ervaren? Ga dan naar Chupitos bij jou in de buurt.

Chupitos, bijvoorbeeld aan de Zieseniskade 25 te Amsterdam (zie andere locaties op www.chupitos.nl)