Veeringzoom 84, 1541 SE Koog aan de Zaan

+31 (0) 75 6353830 info@eb.nl

Coffeeshop Anna; een nieuw tijdperk voor coffeeshops

De Purmerendse coffeeshop Anna heeft haar systeem vernieuwd en werkt volledig op de nieuwste versie van EBpos. Hiermee zijn afrekenen, voorraadbeheer en betalen volledig geïntegreerd. Twee all in one afrekensystemen zorgen voor een efficiënte bedrijfsvoering en optimale bediening van de gasten.

Coffeeshop Anna speelt in op de wens van steeds meer gasten om met PIN te kunnen betalen. Het PIN-systeem is daarom volledig gekoppeld aan het EBpos afrekensysteem. Electronic Brains ziet bij veel Nederlandse coffeeshops de vraag ontstaan om (contactloos) te kunnen pinnen. De mogelijkheden hiertoe worden ook steeds ruimer, omdat banken steeds vaker bereid zijn om deze betaalfaciliteiten aan te bieden aan coffeeshops.

De wetgeving van de overheid en de regelgeving omtrent belastingen en administratie maken het voor coffeeshops onmisbaar om te werken met een geautomatiseerd kassa-systeem. Door te kiezen voor het EBpos afrekensysteem heeft u altijd goed inzicht in alle transacties en voorraden en bovendien kunt u gemakkelijk tegemoetkomen aan de aan de informatie-opvragen van de belastinginspecteur; wel zo gemakkelijk.

Coffeeshop Anna, Gedempte Singelgracht 19, Purmerend | www.coffeeshopanna.nl