Veeringzoom 84, 1541 SE Koog aan de Zaan

+31 (0) 75 6353830 info@eb.nl

St. James’s Gate, poort naar fantastisch vermaak op z’n Iers

Wie een fantastische ervaring wil in Ierse stijl, gaat naar St. James’s Gate aan het Amsterdamse Rembrandtplein. Hier wordt Guinness geschonken zoals het hoort en serveren ze Homemade Pies zoals alleen de Ieren het kunnen maken. Deze heerlijke plek in het hart van Amsterdam is zowel voor locals als voor toeristen en plek om hun hart op te halen. 

Dat deze bar zeer goed bezocht is en dus een betrouwbaar en snel kassasysteem nodig heeft, is duidelijk. St. James’s Gate heeft daarom gekozen voor EBpos. Hiermee gaat het opnemen van orders in de zaak, maar ook buiten op het terras razend snel. De bestellingen van snacks en maaltijden komen direct bij de keuken binnen en tafels kunnen efficiënt en foutloos worden bediend. Zelfs als op zondagmiddag de live football matches worden uitgezonden op de grote schermen en St. James’s Gate vol staat, behoudt het personeel het overzicht met EBpos

Wil je ook eens ervaren hoe ‘bangers and mash’ of de authentieke ‘Irish stew’ smaken? Dan is St. James’s Gate echt een hotspot.

St. James’s Gate, Rembrandtplein 10 te Amsterdam